ΠΑΦΟΣ: Σε συναγερμό το ΚΣΕΔ – Δυο άτομα στη θάλασσα

ΠΑΦΟΣ: Σε συναγερμό το ΚΣΕΔ – Δυο άτομα στη θάλασσα

Δυο πρόσωπα διέσωσε το πρωί της Παρασκευής 07/09 το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης. 

Όπως αναφέρει ανακοίνωση στις 07 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 11:48 το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε δύο λουόμενους οι οποίοι βρίσκονταν σε κίνδυνο λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του ξενοδοχείου «SAINT GEORGE» στην Πάφο.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ «ΝΕΑΡΧΟΣ», κινητοποιώντας ταχύπλοο σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας  Πάφου, το οποίο περισυνέλλεξε τα  2 άτομα και τα μετέφερε στην ακτή, όπου τα παρέδωσε σε ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE