ΠΑΦΟΣ: Σε συναγερμό το ΚΣΕΔ – Δυο άτομα στη θάλασσα

ΠΑΦΟΣ: Σε συναγερμό το ΚΣΕΔ – Δυο άτομα στη θάλασσα

Δυο πρόσωπα διέσωσε το πρωί της Παρασκευής 07/09 το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης. 

Όπως αναφέρει ανακοίνωση στις 07 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 11:48 το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε δύο λουόμενους οι οποίοι βρίσκονταν σε κίνδυνο λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του ξενοδοχείου «SAINT GEORGE» στην Πάφο.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ «ΝΕΑΡΧΟΣ», κινητοποιώντας ταχύπλοο σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας  Πάφου, το οποίο περισυνέλλεξε τα  2 άτομα και τα μετέφερε στην ακτή, όπου τα παρέδωσε σε ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE