Τελική ΑΠΟΦΑΣΗ για Σωτηρίου και ΕΝΠ

Τελική ΑΠΟΦΑΣΗ για Σωτηρίου και ΕΝΠ

Δεν προχωράει η περίπτωση δανεισμού του Κωνσταντίνου Σωτηρίου στην ΕΝΠ.

Οι βυσσινί έκαναν κρούση στην Ανόρθωση για να αποκτήσουν ως δανεικό τον 22χρονο αμυντικό όμως οι δύο ομάδες δεν συμφώνησαν στο οικονομικό κομμάτι. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ΕΝΠ δεν μπορούσε να καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιο του παίκτη και κάπου εκεί χάλασε η μεταγραφή.

Πλέον, ο νεαρός αμυντικός συγκεντρώνεται πλήρως στην ομάδα της Αμμοχώστου και ευελπιστεί να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE