ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Το παράδειγμα ΠΟΕΔ-ΟΕΛΜΕΚ ακολουθεί και η ΟΛΤΕΚ

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Το παράδειγμα ΠΟΕΔ-ΟΕΛΜΕΚ ακολουθεί και η ΟΛΤΕΚ

Την απόσυρση του μέτρου της μη καταμέτρησης και διανομής των βιβλίων, ανακοίνωσε μετά τις άλλες δύο εκπαιδευτικές οργανώσεις, και η ΟΛΤΕΚ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΟΛΤΕΚ ενημερώνει τα μέλη της ότι το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της οργάνωσης, σε σημερινή του συνεδρία αποφάσισε όπως αποσύρει το μέτρο της μη καταμέτρησης - διανομής των βιβλίων στα σχολεία, το οποίο συμπεριλαμβανόταν στην Α' δέσμη μέτρων αντίδρασης που είχαν εξαγγελθεί από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ στις 2/9/2018.

Νωρίτερα, το ίδιο ανακοίνωσε και η ΟΕΛΜΕΚ, ακολουθώντας το παράδειγμα της ΠΟΕΔ.

Μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων αναμένεται να προσέλθουν στις σχολικές μονάδες τη Δευτέρα (10/9).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE