ΛΕΜΕΣΟΣ-ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Στο κελί ο 30χρονος Ινδός – Άρχισε ως συμπλοκή και παραλίγο να γίνει φονικό

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Στο κελί ο 30χρονος Ινδός – Άρχισε ως συμπλοκή και παραλίγο να γίνει φονικό

Ενώπιον Κακουργιοδικείου οδηγήθηκε ο 30χρονος που συνελήφθη την Παρασκευή (7/9) για υπόθεση απόπειρας φόνου που εκτυλίχθηκε τον Νοέμβριο του 2017.

Πρόκειται για Ινδό που καταζητείτο εδώ και μήνες για επίθεση εναντίον δύο ομοεθνών του και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης.

Το περιστατικό, που άρχισε ως συμπλοκή μεταξύ Ινδών, κατέληξε σε απόπειρα φόνου, καθώς «επιστρατεύτηκαν» μαχαίρια από τους πέντε επιτιθέμενους.

Σύμφωνα με την υπόθεση, γύρω στις 20:00 της 2ας Νοεμβρίου 2017, πέντε πρόσωπα επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν ένα 21χρονο και ένα 26χρονο, έξω από νυχτερινό κέντρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θύματα και δράστες φέρονται να είχαν προσωπικές διαφορές.

Τα δύο θύματα μεταφέρθηκαν αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο της Λεμεσού, όπου νοσηλεύτηκαν.

Ο 26χρονος είχε τραυματιστεί σε θώρακα και στέρνο, ενώ ο 21χρονος είχε μεταφερθεί στην Εντατική, με τραύμα στη κοιλιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE