Οι τρεις ηγέτες δεν κατόρθωσαν να καταλήξουν σε εκεχειρία, που θα απέτρεπε την υποστηριζόμενη από τη Μόσχα κυβερνητική αντεπίθεση.
Αυτόπτες μάρτυρες και μέλη σωστικών οργανώσεων έκαναν λόγο για τουλάχιστον δώδεκα επιδρομές σε μια σειρά από κωμοπόλεις στα νότια του Ιντλίμπ και στην πόλη Λατάμνεχ στη βόρεια Χάμα, που εξακολουθούν να κατέχουν οι αντάρτες.
Συριακά ελικόπτερα έριξαν τις λεγόμενες «βόμβες-βαρέλια» σε κατοικίες στα προάστια του Χαν Σεϊχούν, σύμφωνα με κατοίκους.
Τρεις πολίτες βρήκαν το θάνατο στην κοινότητα Αμπντίν στο νότιο Ιντλίμπ, σύμφωνα με στέλεχος της πολιτοφυλακής.
Ο ΟΗΕ φοβάται πως μια πλήρους κλίμακας επίθεση από τα κυβερνητικά στρατεύματα, με τη βοήθεια των Ρώσων, θα προκαλέσει ευρεία ανθρωπιστική καταστροφή, με θύματα δεκάδες χιλιάδες αμάχους.