Επ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Οι βροχές έφεραν κατολισθήσεις στον δρόμο Γεράσας-Καλού Χωριού

Επ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Οι βροχές έφεραν κατολισθήσεις στον δρόμο Γεράσας-Καλού Χωριού

Κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών έχουν σημειωθεί στον δρόμο Γεράσας – Καλού Χωριού, Λεμεσού, λόγω της βροχόπτωσης στις ορεινές περιοχές της επαρχίας Λεμεσού.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κατολισθήσεις σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία στο οδόστρωμα του δρόμου Γεράσας – Καλού Χωριού, στην κατεύθυνση προς Καλό Χωριό.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων καλούνται να οδηγούν τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, τηρώντας απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και παρέχουν προτεραιότητα σε εξ αντιθέτου διερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

Η Αστυνομία συστήνει, επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE