Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Ο Ραν Μπεν Σιμόν παρέθεσε δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του ματς αυτού, ενώ τους παίκτες εκπροσώπησε ο Χάμπος Κυριάκου.
«Είδα τη Σλοβενία με τη Βουλγαρία. Είναι καλή ομάδα και ίσως άξιζαν κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι που έχασε. Για τη δική μου ομάδα ελπίζω να κάμουμε καλύτερο ξεκίνημα στο αυριανό παιχνίδι. Οι παίκτες το θέλουν πολύ. Να μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα να περιμένουμε λίγο. Για αυτό συνιστώ υπομονή σε αυτούς που έβγαλαν γρήγορα συμπεράσματα. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας».
«Κάναμε την ανάλυση του αντιπάλου. Είναι μια καλή Εθνική. Δυστυχώς ή ευτυχώς δώσαμε το δικαίωμα σε όλο το Έθνος να μας κρίνει αρνητικά αλλά ευτυχώς έχουμε το παιχνίδι αύριο για να κλείσουμε στόματα».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις