ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ: Δεν γίνεται αποδεκτό το κείμενο συμφωνίας λέει ο ΓΓ της ΠΟΕΔ

ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ:  Δεν γίνεται αποδεκτό το κείμενο συμφωνίας λέει ο ΓΓ της ΠΟΕΔ

Δεν γίνεται αποδεκτό από την ΠΟΕΔ το κείμενο συμφωνίας που στάλθηκε στις εκπαιδευτικές οργανώσεις από την Κυβέρνηση την Πέμπτη το βράδυ, σύμφωνα με τον ΓΓ της οργάνωσης Χάρη Χαραλάμπους.


«Απόφαση ΔΣ ΠΟΕΔ: Η πρόταση της Κυβέρνησης που έχουμε ενώπιόν μας, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, εφόσον εξακολουθούν να παραβιάζονται θέματα αρχών», αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Facebook.

Όπως αναφέρει, η ΠΟΕΔ μελετά εναλλακτικούς τρόπους και εισηγήσεις με στόχο να αρθεί το αδιέξοδο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα.  

Σημειώνει ότι την Κυριακή 9/9 θα πραγματοποιηθεί κοινή συνάντηση με τις άλλες εκπαιδευτικές οργανώσεις, για συνεννόηση και από κοινού καθορισμό των επόμενων βημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE