ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ: Δεν γίνεται αποδεκτό το κείμενο συμφωνίας λέει ο ΓΓ της ΠΟΕΔ

ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ:  Δεν γίνεται αποδεκτό το κείμενο συμφωνίας λέει ο ΓΓ της ΠΟΕΔ

Δεν γίνεται αποδεκτό από την ΠΟΕΔ το κείμενο συμφωνίας που στάλθηκε στις εκπαιδευτικές οργανώσεις από την Κυβέρνηση την Πέμπτη το βράδυ, σύμφωνα με τον ΓΓ της οργάνωσης Χάρη Χαραλάμπους.


«Απόφαση ΔΣ ΠΟΕΔ: Η πρόταση της Κυβέρνησης που έχουμε ενώπιόν μας, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, εφόσον εξακολουθούν να παραβιάζονται θέματα αρχών», αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Facebook.

Όπως αναφέρει, η ΠΟΕΔ μελετά εναλλακτικούς τρόπους και εισηγήσεις με στόχο να αρθεί το αδιέξοδο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα.  

Σημειώνει ότι την Κυριακή 9/9 θα πραγματοποιηθεί κοινή συνάντηση με τις άλλες εκπαιδευτικές οργανώσεις, για συνεννόηση και από κοινού καθορισμό των επόμενων βημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE