ΛΕΜΕΣΟΣ: Ολονύκτια επιχείρηση Πυροσβεστικής στον υδατοφράκτη - Χρησιμοποιήθηκαν εναέρια μέσα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ολονύκτια επιχείρηση Πυροσβεστικής στον υδατοφράκτη - Χρησιμοποιήθηκαν εναέρια μέσα

Η ώρα 00.50 ξημερώματα Κυριακής (9/9) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και πεύκα σε δύσβατη περιοχή παρά τον υδατοφράκτη του Κούρη στην Άλασσα.

Ανταποκρίθηκαν 5 συνολικά πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς πόλης και επαρχίας Λεμεσού, 1 πυροσβεστικό όχημα από Τμήμα Δασών και φορητή πυροσβεστική μονάδα από Ταμείο Θήρας.

Στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμαν επίσης και τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο την ιδία ημέρα στις 08.09.

Κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 7 εκταρίων. Στο μέρος παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE