Η Ομόνοια για τους ποδηλάτες της!

Η Ομόνοια για τους ποδηλάτες της!

Η Ομόνοια εξέδωσε ανακοίνωση για τους ποδηλάτες της και αναφέρει τις επιδόσεις που είχαν.

Συγκεκριμένα:

»Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν για άλλη μία φορά οι ποδηλάτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στον αγώνα ποδηλασίας δρόμου ανάβασης Παλαιχωρίου.

Πιο συγκεκριμένα στο ψηλότερο βάθρο ανέβηκε η Δήμητρα Κουκουμά στην κατηγορία νεανίδων, η Ελένη Κουκουμά στην κατηγορία κορασίδων και ο Κωνσταντίνος Παυλίδης στην κατηγορία παίδων.

Την 2η θέση στις κατηγορίες τους στους CFA, κατέκτησαν οι Κωνσταντίνος Χρυσοστόμου και Μάριος Λεονίδου.

Επίσης την 3η θέση κατέλαβε ο Αντρέας Κωνσταντίνου στους παίδες, ο Ειρηναίος Δημητριάδης στους εφήβους και ο Αλέξης Κέστας στην κατηγορία Μάστερ 2.

Για άλλη μια φορά οι ποδηλάτες μας απόδειξαν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει καταστεί εδώ και χρόνια η πρώτη δύναμη ποδηλασίας την Κύπρο. Δυνατότητες και ταλέντο υπάρχουν, αρκεί οι ποδηλάτες μας να συνεχίσουν τη σοβαρή δουλειά και να πιστεύουν στους εαυτούς τους.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΘΑΛΑΣΣΑΣ : 99671512
ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ :96471742»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE