Τους τρέλανε η νύφη στο Όμοδος - Με καυτό μίνι χόρεψε...fuego (BINTEO)

Τους τρέλανε η νύφη στο Όμοδος - Με καυτό μίνι χόρεψε...fuego (BINTEO)

Η γνωστή δικηγόρος Άννα Μαρία Βασιλειάδου και ο επι χρόνια σύντροφος της Γιώργος Μαρκίδης το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 δέθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Μοναστήρι Τίμιου Σταυρού στο Όμοδος.

Ο γάμος διήρκησε τρεις μέρες, ενώ την Πέμπτη (6/9) είχε προηγηθεί το pre-wedding party με το ζευγάρι να αναβιώνει τα ήθη και τα έθιμα της κυπριακής παράδοσης.

Μετά το μυστήριο γάμου η δεξίωση επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις στους καλεσμένους, με παραστάσεις από χορευτές, το ζευγάρι σαν να βγήκε από παραμύθι και τον Σάκη Ρουβά να απογειώνει την βραδιά. 

Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε η εντυπωσιακή Άννα Μαρία που μετά από τον πρώτο γαμήλιο χορό με τον σύντροφο της εμφανίστηκε πιο σέξι από ποτέ, με ένα λαμπερό μίνι φόρεμα κεντημένο με κρόσια.

Δείτε εδώ το βίντεο! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE