ΛΑΡΝΑΚΑ: 24χρονος μοτισκλετιστής στο χειρουργείο - Σοβαρά τραύματα από τροχαίο

ΛΑΡΝΑΚΑ: 24χρονος μοτισκλετιστής στο χειρουργείο - Σοβαρά τραύματα από τροχαίο

Νεαρός μοτοσικλετιστής από την Αθηένου υπέστη ρήξη σπλήνας και θλάση πνευμονοθώρακα, ύστερα από τραυματισμό του σε οδικό δυστύχημα το βράδυ της Κυριακής (9/9) στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 22:00, γυναίκα ηλικίας 39 χρόνων από την Ορόκλινη, οδηγούσε το αυτοκίνητο της έχοντας μαζί της το ανήλικο παιδί της, στη Λεωφόρο Αμμοχώστου με κατεύθυνση από τη Δεκέλεια προς την Λάρνακα, όταν στην προσπάθεια της να στρίψει δεξιά στην οδό Γαλαξία, ανέκοψε την πορεία μοτοσικλέτας που οδηγούσε 24χρονος από την Αθηένου.

Από τη σύγκρουση ο νεαρός τραυματίστηκε και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε θλάση πνευμονοθώρακα και ρήξη σπλήνας και εισήχθη στο χειρουργείο.

Στους δύο οδηγούς διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.