ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μην ξεκινήσουν να ΑΕΡΟΒΑΤΟΥΝ…

Μην ξεκινήσουν να ΑΕΡΟΒΑΤΟΥΝ…

Συγχαίρουμε κατ αρχήν την εθνική για την πρώτη νίκη (και με ανατροπή) στο πρωτάθλημα Εθνών. Έβγαλαν αντίδραση οι παίχτες, ύστερα απο την προβληματική εμφάνιση στην πρεμιέρα με τη Νορβηγία. 

Φυσικά και χαιρόμαστε που… πληγώθηκε ο εγωισμός τους, μετά την κριτική που δέχθηκαν. Στους εαυτούς τους «απάντησαν» και όχι σε οποιονδήποτε άλλο, φανερώνοντας πιο δυνατό χαρακτήρα στην ψεσινή αναμέτρηση του ΓΣΠ. 

Επειδή ακούμε και διαβάζουμε υπερβολές, μετά τη νίκη επί της Σλοβενίας, το πιο σωστό είναι ο προπονητής και οι παίχτες να… βάλουν τα κεφάλια μέσα. 

Να μην ξεκινήσουν κάποιοι να αεροβατούν και να λένε κουβέντες παραπάνω. 

Η Εθνική πέτυχε (και) πιο εκκωφαντικά αποτελέσματα, πάνω σε μεγαλύτερα ονόματα από τη Σλοβενία. Στην πορεία, ωστόσο, έκανε μια τρύπα στο νερό. Δεν είχε συνέχεια και συνέπεια.  

Γι’ αυτό δεν χρειάζεται μερικοί να… βγάζουν τη γλώσσα τους περίπατο και να ξεκινήσουν να μιλάνε για υπερβάσεις κι άλλα πράγματα. Να κρατήσουν τη μπάλα στο έδαφος, για να μην πέσουν να σπάσουν τα μούτρα τους. 

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Πισωγύρισμα» στα καύσιμα - Οριακές αυξήσεις στα πρατήρια - Παίρνει την ανιούσα ο «μαύρος χρυσός»

Τα «χρυσά» κλειδιά της ΑΗΚ: Δικαιολογούνται τα 26 ευρώ; - Φωτογραφία απεικονίζει γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται

Νέα τραγωδία: Υπέκυψε στα τραύματα του ο 79χρονος Μιχαλάκης Γεωργίου που παρασύρθηκε από οδηγό ενώ διασταύρωνε

Χειροπέδες σε 41χρονο: Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Καταζητείτο στη Γερμανία για οικονομική απάτη

Power of Love: Προκλητικός και πάλι ο Πελετιέ - «Όταν η γυναίκα κλαίει μπροστά σου το κάνει για να σε χειραγωγήσει»



Καμία ελπίδα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό - Η άρνηση Τατάρ και τα παιχνίδια του Κόλιν Στιούαρτ εις βάρος της Λευκωσίας

Καμία ελπίδα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό - Η άρνηση Τατάρ και τα παιχνίδια του Κόλιν Στιούαρτ εις βάρος της Λευκωσίας

Η τελευταία πράξη της αποστολής της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ φαίνεται ότι γράφτηκε στο Λονδίνο κατά τη συνάντηση που είχε η κα Ολγκίν με τον Ερσίν Τατάρ, η οποία σύμφωνα με κύκλους γύρω από τον κατοχικό ηγέτη είχε την αναμενόμενη κατάληξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top