ΚΥΠΡΟΣ: Ανάκληση προσωπικού στην αστυνομική διεύθυνση Λευκωσίας λόγω μαθητών!

ΚΥΠΡΟΣ: Ανάκληση προσωπικού στην αστυνομική διεύθυνση Λευκωσίας λόγω μαθητών!

Σε ανάκληση προσωπικού προχώρησε το βράδυ της Κυριακής (09/09), η αστυνομική διεύθυνση Λευκωσίας.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, ο λόγος που έγινε η ανάκληση προσωπικού είναι οι τελειόφοιτοι μαθητές των Λυκείων της Πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση σε 8 Λύκεια, καθώς νεαροί, κυρίως τελειόφοιτοι, μετέβησαν στα σχολεία που θα φοιτήσουν, προκαλώντας οχλαγωγία και αναστάτωση.

Πιο συγκεκριμένα, ανάψαν κροτίδες, πυροτεχνήματα, ενώ ανάρτησαν πανό στις εισόδους των σχολείων.

Να σημειώσουμε πως η αστυνομική διεύθυνση Λευκωσίας πραγματοποίησε ευρεία επιχείρηση σε διάφορα Λύκεια της Λευκωσίας με σκοπό να μην υπάρξουν παρατράγουδα.

Να θυμίσουμε πως τη Δευτέρα (10/09), η Αστυνομία στη Λευκωσία ενημερώθηκε για κουκουλοφόρους σε Λύκειο.

Οι Αστυνομικοί μετέβησαν στο σχολείο και ελέγξαν σχολικές τσάντες.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ – ExxonMobil: Νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ – Η γεώτρηση «Pegasus-1» αποκαλύπτει πλούσιο κοίτασμα

ΠτΔ – ExxonMobil: Νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ – Η γεώτρηση «Pegasus-1» αποκαλύπτει πλούσιο κοίτασμα

Κατά τη διάρκεια σημερινής τηλεδιάσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Αντιπρόεδρο της ExxonMobil John Ardill, παρουσία του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου και του Γενικού Διευθυντή της ExxonMobil Κύπρου Βαρνάβα Θεοδοσίου, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημερώθηκε για τη νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκρατίας, στη γεώτρηση «Pegasus-1», εντός του Τεμαχίου 10.

BEST OF TOTHEMAONLINE