ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Αναζητείται λύση για τους συμψηφισμούς – «Τεχνικές λεπτομέρειες»

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Αναζητείται λύση για τους συμψηφισμούς – «Τεχνικές λεπτομέρειες»

Ενδεχομένως και εντός της ημέρας να διευθετηθεί το θέμα που προέκυψε από το συμψηφισμό λογαριασμών με δάνεια, χωρίς αυτό να δικαιολογείται, πριν παραδώσει η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα τα κλειδιά στην Ελληνική Τράπεζα.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος Παύλος Ιωάννου, δήλωσε ότι το περίγραμμα της μεθοδολογίας έχει καταγραφεί στα διάφορα σημειώματα που έχει ετοιμάσει τα οποία και έγιναν αποδεκτά και σήμερα το πρωί ενημερώθηκε ότι η διαδικασία βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Είπε ότι στη βάση της απαίτησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, των οδηγιών του υπουργού Οικονομικών αλλά και της απαίτησης της Βουλής, οι δύο οντότητες προχώρησαν στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στη μελέτη των διαδικαστικών ενεργειών που πρέπει να γίνουν και νοουμένου πως θα πληρωθούν κάποιες προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από την Ελληνική Τράπεζα, πιθανότατα να έχουμε λύση του προβλήματος ακόμα και τη Δευτέρα (10/9).

Ο κύριος Ιωάννου υπέδειξε ωστόσο πως επειδή υπάρχουν τεχνικές λεπτομέρειες και εμπλέκεται ενδεχομένως και τρίτη οντότητα, θα ήταν σοφότερο να αναμένεται η έκδοση της επίσημης ανακοίνωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE