ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 26χρονο για παιδική πορνογραφία- Τον 'έδωσε' η Europol

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 26χρονο για παιδική πορνογραφία- Τον 'έδωσε' η Europol

Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνέλαβαν το απόγευμα της Κυριακής (9/9) βάσει δικαστικού εντάλματος, 26χρονο κάτοικο Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Της σύλληψής του, προηγήθηκε πληροφορία μέσω της Europol, η οποία αξιολογήθηκε.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του 26χρονου, εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο παραλήφθηκε για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Ο 26χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Οι δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρίας Άνγκελα Ολγκίν, στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, αποτυπώνουν με σαφήνεια το σημείο στο οποίο βρίσκεται σήμερα το Κυπριακό: ούτε σε αδιέξοδο, ούτε όμως και σε τροχιά ουσιαστικής επανεκκίνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE