VIDEO: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη στον ΔΗΣΥ μετά την εξαγγελία Αβέρωφ – Αποφασίζουν τα επόμενα βήματα
Προβληματισμός επικρατεί στον ΔΗΣΥ μετά την εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

Κι αυτό γιατί στην οδό Κορίνθου στη Πάτρα γινόταν κατεδάφιση ενός παλιού κτιρίου το πρωί της Κυριακής 09/09 με αποτέλεσμα «η μπάλα» να πάρει και το δίπλα κτίριο και συγκεκριμένα το διαμέρισμα ενός ανυποψίαστου κατοίκου.
Οταν λοιπόν η σκόνη και το νέφος «καταλάγιασαν», αποκαλύφθηκε το λάθος που είχε συμβεί, καθώς φάνηκε το εσωτερικό του διπλανού σπιτιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο ιδιοκτήτης εκείνη την ώρα ήταν μέσα και προσπαθούσε να πιστέψει στα μάτια του.

Κατά τα άλλα η κατεδάφιση έγινε κανονικά, παρ΄όλο που εκτός από το γκρεμισμένο τοίχο, υπήρξε και συμφόρηση στην κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο, καθώς σηκώθηκε και σύννεφο σκόνης.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=gthqVY32R7Q
Από iefimerida.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




