Κομισιόν για εξαγγελίες Τσίπρα: «Ουδέν σχόλιον»

Κομισιόν για εξαγγελίες Τσίπρα: «Ουδέν σχόλιον»

«Ουδέν σχόλιο» ήταν η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, σε ερώτηση σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Θεσσαλονίκη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σημείωσε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μιλήσει αύριο στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής, στο Στρασβούργο και υπογράμμισε πως η πρόσφατη ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος είναι θεμελιώδους σημασίας και συνιστά αναγνώριση των προσπαθειών της χώρας και του ελληνικού λαού.

Ο κ. Σχοινάς τόνισε ότι μέσα σε αυτό το πλαίσιο η τήρηση των δεσμεύσεων είναι επιβεβλημένη, επισημαίνοντας ότι το σχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού της Ελλάδας για το 2019, όπως και των άλλων κρατών-μελών, θα εξεταστεί από τις υπηρεσίες της Επιτροπής και στη συνέχεια θα διαπιστωθούν τα περιθώρια ευελιξίας που υπάρχουν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Το... ξέκοψε η Αννίτα Δημητρίου -  «Δεν υπάρχει πρόταση για αυτόματη υποψηφιότητα Προέδρου»

Το... ξέκοψε η Αννίτα Δημητρίου - «Δεν υπάρχει πρόταση για αυτόματη υποψηφιότητα Προέδρου»

Τέλος στην «παραφιλολογία» των τελευταίων ημερών έβαλε η Αννίτα Δημητρίου θέτοντας σήμερα τις εισηγήσεις για τις καταστατικές αλλαγές ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου ενόψει και του καταστατικού συνεδρίου στον Δημοκρατικό Συναγερμό το ερχόμενο Σάββατο.

BEST OF TOTHEMAONLINE