Συναγερμός ξανά στο Παρίσι - Άνδρας με ψαλίδι επιτέθηκε σε περαστικούς

Συναγερμός ξανά στο Παρίσι - Άνδρας με ψαλίδι επιτέθηκε σε περαστικούς

Ένας άντρας με ψαλίδι έχει μαχαιρώσει έναν ταχυδρόμο στον λαιμό και προσπάθησε να επιτεθεί σε άλλους περαστικούς, σύμφωνα με αναφορές τοπικών τηλεοπτικών καναλιών.

Ο επιτιθέμενος φέρεται να τραυματίστηκε από την αστυνομία και να συνελήφθη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην 11η συνοικία της πρωτεύουσας της Γαλλίας το πρωί της Δευτέρας (10/09), σύμφωνα με το κανάλι France 3, που επικαλέστηκε πηγές στην αστυνομίας. Ο άνθρωπος έχει ανακριθεί από την αστυνομία.

Το συμβάν έρχεται λιγότερο από 12 ώρες αφότου ένας άλλος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας Αφγανός υπήκοος, επιτέθηκε σε ανθρώπους με μαχαίρι και ένα σιδηρολοστό σε δύο ξεχωριστές θέσεις στο Παρίσι. Τουλάχιστον 7 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τον ύποπτο, τέσσερις από τους οποίους νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, δήλωσε η αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.