ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να μιλάνε στο γήπεδο και όχι στα… social media

Να μιλάνε στο γήπεδο και όχι στα… social media

Η Εθνική Κύπρου κέρδισε με 2-1 τη Σλοβενία μετά από ένα δραματικό παιχνίδι και οι διεθνείς μας ξέσπασαν μετά από αυτή τη νίκη, βγάζοντας τα… απωθημένα τους για τα όσα άκουσαν μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από τη Νορβηγία στο νεοσύστατο Πρωτάθλημα των Εθνών.

Κατανοούμε εν μέρει την αντίδραση τους, αφού δεν άκουσαν και λίγα, αλλά όμως έδωσαν δικαιώματα με την εμφάνιση τους και η κριτική είναι πάντα μέρος του παιχνιδιού και… της δουλειάς τους.

Στο κάτω-κάτω, για να αντιδρά έτσι ο κόσμος, σημαίνει πως πιστεύει σ΄ αυτούς και έχει απαιτήσεις.

Γι΄ αυτό και δεν χρειάζεται οι διεθνείς μας να αντιμετωπίζουν αυτούς που τους ασκούν κριτική σαν… «εχθρούς» και είναι προτιμότερο και για τους ίδιους, να συνεχίσουν να δίνουν απαντήσεις ΜΟΝΟ εντός γηπέδου και όχι στις κάμερες και στα social media.

Δηλαδή, άμα κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι, τι θα γίνει;

Υπάρχει βέβαια και η άλλη όψη του νομίσματος, την οποία μάλλον δεν την σκέφτονται κάποιοι διεθνείς μας.

Πως άμα επιστρέψει η Εθνική Κύπρου στις ήττες, θα τ΄ ακούσουν πάλι όσοι σήκωσαν απότομα ψηλά τον πήχη, ξεχνώντας ότι εδώ και δεκαετίες ψάχνουμε ακόμα την ΠΡΩΤΗ μας υπέρβαση, να πάψουμε δηλαδή να είμαστε… μόνιμοι κομπάρσοι και να προκριθούμε κάποια στιγμή σε Euro η Μουντιάλ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τα αποτελέσματα ανά κόμμα στη Γαλλία - Πώς κατανέμονται οι έδρες

Τα αποτελέσματα ανά κόμμα στη Γαλλία - Πώς κατανέμονται οι έδρες

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα του κάθε κόμματος μετά το κλείσιμο της κάλπης στη Γαλλία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top