Χουλουσί Ακάρ: «Παράδειγμα σχέσεων καλής γειτονίας η απελευθέρωση των 2 Τούρκων στρατιωτών»

Χουλουσί Ακάρ: «Παράδειγμα σχέσεων καλής γειτονίας η απελευθέρωση των 2 Τούρκων στρατιωτών»

«Παράδειγμα σχέσεων καλής γειτονίας» αποτελεί η απελευθέρωση των 2 Τούρκων στρατιωτών που συνελήφθησαν στον Έβρο για παραβίαση των ελληνικών συνόρων, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ.


Στις δηλώσεις του  σε Τούρκους δημοσιογράφους στην Άγκυρα ο Χουλούσι Ακάρ ανέφερε ότι οι 2 Τούρκοι στρατιώτες συνελήφθησαν από ελληνικές αρχές στα σύνορα ακολουθώντας παράνομους μετανάστες, ωστόσο πρόσθεσε ότι μετά από τηλεφωνικές επαφές που είχε με τον Έλληνα ομόλογό του, Πάνο Καμμένο, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι δύο Τούρκοι στρατιώτες παραδόθηκαν στις τουρκικές αρχές.

«Η θετική και εποικοδομητική προσέγγιση που επέδειξαν και οι δύο πλευρές αποτελεί ένα όμορφο παράδειγμα σχέσεων καλής γειτονίας», είπε ο Χουλουσί Ακάρ και ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν για την επίλυση του ζητήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Θα ηγηθούμε με διαφάνεια, συναίνεση και αποφασιστικότητα» - Η Κύπρος στο επίκεντρο της Ευρώπης

Χριστοδουλίδης: «Θα ηγηθούμε με διαφάνεια, συναίνεση και αποφασιστικότητα» - Η Κύπρος στο επίκεντρο της Ευρώπης

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στην παρουσία της Γενικής Γραμματέως (ΓΓ) του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) κας Thérèse Blanchet.

BEST OF TOTHEMAONLINE