ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες σε δρόμο της Λεμεσού - Εκτροπή της κυκλοφορίας

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες σε δρόμο της Λεμεσού - Εκτροπή της κυκλοφορίας

Εργασίες χάραξης οριζόντιας σήμανσης, θα διεξάγονται από την Τρίτη (11/9), μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη (13/9), σε τμήμα του δρόμου Λεμεσού – Σαϊττά.

Οι εργασίες θα διεξαχθούν από τις 8.30π.μ., μέχρι και τις 2.30μ.μ., στο τμήμα του δρόμου από το Αθλητικό Κέντρο Σπ. Κυπριανού μέχρι τη συμβολή προς Παλώδια σε μήκος ενός χιλιομέτρου.

Για διευκόλυνση της τροχαίας κίνησης, κατά την Τρίτη, θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας με νότια κατεύθυνση (προς Λεμεσό), από τη συμβολή του κύριου δρόμου Λεμεσού – Πλατρών, με το δρόμο προς Παλώδια μέσω του δευτερεύοντος οδικού δικτύου. 

Για τις υπόλοιπες μέρες θα γίνουν διαφορετικές ρυθμίσεις.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο και ιδιαίτερα στις κύριες οδικές αρτηρίες, δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Στις κεντρικές οδούς των πόλεων αναμένεται να παρατηρηθεί το πρωί, αυξημένη τροχαία κίνηση.

Προτρέπονται όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους να είναι πάντοτε προσεκτικοί και να τηρούν πιστά τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE