Πανοραμικές φωτογραφίες από το οινοποιείο όπου έγινε η δεξίωση του γάμου της Άννας Μαρίας Βασιλειάδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πανοραμικές φωτογραφίες από το οινοποιείο όπου έγινε η δεξίωση του γάμου της Άννας Μαρίας Βασιλειάδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι πανοραμικές φωτογραφίες από τον γάμο της Άννας Μαρίας Βασιλειάδη δείχνουν γιατί ο γάμος της Άννας Μαρίας Βασιλειάδη έχει πάρει τον τίτλο του γάμου της χρονιάς.

Στο γραφικό Όμοδος,  στην ιερά μονή Τιμίου Σταυρού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου η γνωστή δικηγόρος Άννα Μαρία Βασιλειάδη και ο σύντροφός της Γιώργος Μαρκίδης.

Σε ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθια με νεράιδες, η νύφη έκλεψε την παράσταση. Τογλέντι στο χώρο οινοποιού του Ομόδους, το οποίο στήθηκε ειδικά για την περίσταση.

Διαβάστε επίσης: Ο χορός της κούζας από την λαμπερή νύφη Άννα Μαρία Βασιλειάδου - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τις πανοραμικές φωτογραφίες από τον χόρο του οινοποιείου στο όμοδος όπου έγινε η δεξίωση του γάμου:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.