Μόνο στην Ελλάδα: Γαμπρός (οπαδός του Άρη) μετέτρεψε το γάμο του σε… Super 3! – PICS – VIDEOS

Μόνο στην Ελλάδα: Γαμπρός (οπαδός του Άρη) μετέτρεψε το γάμο του σε… Super 3! – PICS – VIDEOS

Έντονο «χρώμα» Άρη είχε ο γάμος του Χρήστου Μιχαλόπουλου, πρώην φροντιστή των «κίτρινων».

Πριν μερικά χρόνια, ο Χρήστος Μιχαλόπουλος διετέλεσε φροντιστής στην ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη και ποτέ δεν έκρυψε τα «κίτρινα» αισθήματά του.

Μάλιστα, έδειξε την αγάπη του για τους Θεσσαλονικείς και κατά τη διάρκεια του γάμου του.

Κατά την ετοιμασία του για την εκκλησία, το σπίτι του πρώην φροντιστή της ομάδας είχε «ντυθεί» στα χρώματα του Άρη, ενώ κάτι ανάλογο έγινε και στο κέντρο δεξιώσεων μετά το μυστήριο, όπου ο γαμπρός χόρεψε την «Ζεμπεκιά του Άρη» από την Κατερίνα Στανίση και γνώρισε την αποθέωση.

Δείτε φωτογραφίες:

ΒΙΝΤΕΟ με το… «ζεϊμπέκικο του Άρη» από τον γαμπρό:

 

Πηγή: onsports.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE