Το ΣΙΓΜΑ στέλνει την Κατερ σε εκπομπή στην Ελλάδα – Η αποστολή έχει τον σκοπό της

Το ΣΙΓΜΑ στέλνει την Κατερ σε εκπομπή στην Ελλάδα – Η αποστολή έχει τον σκοπό της

Το κανάλι του Παρισσινού έχει αποδείξει ότι δεν τα βάζει κάτω. Και έχει λύσεις για όλα... Αυτήν την φορά ακούει στο όνομα Νάταλι Κάτερ.

Τα νούμερα του «Μy Style Rocks» κατά την πρεμιέρα της Δευτέρας, 10/9 δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Και για τον λόγο αυτό το κανάλι του Παρισσινού με απευθείας ανάθεση στέλνει την ΝάταλΙ Κάτερ στην εκπομπή μόδας του ΣΚΑΪ, που εμείς παρακολουθούμε από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ.

Με την συγκεκριμένη προσθήκη το ΣΙΓΜΑ στέλνει απευθειας την Κατερ για να συμμετάσει στο My Style Rocks με σκοπό να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τξλεοπτικού κοινού.

Η Νάταλι Κάτερ αναχωρεί για την Αθήνα σε λίγες μέρες.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE