Το ΣΙΓΜΑ στέλνει την Κατερ σε εκπομπή στην Ελλάδα – Η αποστολή έχει τον σκοπό της

Το ΣΙΓΜΑ στέλνει την Κατερ σε εκπομπή στην Ελλάδα – Η αποστολή έχει τον σκοπό της

Το κανάλι του Παρισσινού έχει αποδείξει ότι δεν τα βάζει κάτω. Και έχει λύσεις για όλα... Αυτήν την φορά ακούει στο όνομα Νάταλι Κάτερ.

Τα νούμερα του «Μy Style Rocks» κατά την πρεμιέρα της Δευτέρας, 10/9 δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Και για τον λόγο αυτό το κανάλι του Παρισσινού με απευθείας ανάθεση στέλνει την ΝάταλΙ Κάτερ στην εκπομπή μόδας του ΣΚΑΪ, που εμείς παρακολουθούμε από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ.

Με την συγκεκριμένη προσθήκη το ΣΙΓΜΑ στέλνει απευθειας την Κατερ για να συμμετάσει στο My Style Rocks με σκοπό να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τξλεοπτικού κοινού.

Η Νάταλι Κάτερ αναχωρεί για την Αθήνα σε λίγες μέρες.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE