Το ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Σκέμπρι – «Αυτή είναι η πικρή αλήθεια» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Σκέμπρι – «Αυτή είναι η πικρή αλήθεια» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ξέσπασε στα social media ο διεθνής Μαλτέζος επιθετικός του Απόλλωνα, Αντρέ Σκέμπρι, μιλώντας για τον άνισο αγώνα που δίνουν οι παίκτες της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του, για να φέρουν θετικά αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα των Εθνών.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Αυτή ήταν μία καλή αντίδραση, μετά το κύμα της κριτικής που υπήρχε αυτή την εβδομάδα. Είμαι χαρούμενος που βλέπω ένα ενωμένο μέτωπο μεταξύ των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και του υπόλοιπου προσωπικού.

Δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κρίνουμε σε αυτό το γρκουπ. Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, αν αναλογιστούμε τους περιορισμούς που αντιμετωπίζουμε.

Οι παίκτες μας δυσκολεύονται να παίξουν στα τοπικά μας πρωταθλήματα, πόσο μάλλον να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τον εαυτό τους στο εξωτερικό.

Ο μόνος δρόμος προς τα εμπρός, είναι να προετοιμάσουμε τους νέους μας να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό σε ξένα πρωταθλήματα από τις παιδικές ηλικίες.

Μόνο όταν η Εθνική μας ομάδα μπορεί να έχει έντεκα ή περισσότερους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, μπορούμε να επιδιώξουμε καλύτερες μέρες. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια».

Δείτε το ποστάρισμα του:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.