Χειμωνιάτικο σκηνικό στην επαρχία Λευκωσίας - Χαλάζι και δυνατοί άνεμοι - VIDEO

Χειμωνιάτικο σκηνικό στην επαρχία Λευκωσίας - Χαλάζι και δυνατοί άνεμοι - VIDEO

Έντονα καιρικά φαινόμενα στην επαρχία Λευκωσίας, το απόγευμα της Τρίτης (11/9).

Σύμφωνα με τις εικόνες που καταγράφονται σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην Περιστερώνα έχει ξεσπάσει χαλαζόπτωση και σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους, διαμορφώνουν ένα χειμωνιάτικο σκηνικό.

Θυμίζουμε ότι το Τμήμα Μετεωρολογίας είχε προειδοποιήσει προηγουμένως ότι το απόγευμα της Τρίτης (11/9) αναμένονταν έντονα καιρικά φαινόμενα.

Συγκεκριμένα, η πρόγνωση του καιρού ανέφερε: Το απόγευμα της Τρίτης (11/9) αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το πιο κάτω βίντεο δημοσιεύθηκε στην σελίδα Cy Police Check Point:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE