ΛΕΜΕΣΟΣ: Με την μέθοδο του DNA θα αναγνωριστεί η ταυτότητα της νεκρής γυναίκας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Με την μέθοδο του DNA θα αναγνωριστεί η ταυτότητα της νεκρής γυναίκας

Νεκρή στο σπίτι της στην Γερμασόγεια εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης 11/09, η άτυχη γυναίκα.

Η έντονη δυσοσμία που αναδεύονταν από την οικία της αλλά και αισθητή απουσία της, ήταν οι λόγοι που οι γείτονες ειδοποίησαν το μεσημέρι της Τρίτης 11/09, την Αστυνομία.

Αμέσως στην σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου εντόπισαν την άτυχη γυναίκα νεκρή σε προχωρημένη σήψη.

Η σκηνή αποκλείστηκε ενώ η εγκληματική ενέργεια είναι απομακρυσμένο σενάριο.

Στο σημείο κλήθηκαν για αυτοψία οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νίκολας Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω της κατάστασης της σορού της άτυχης γυναίκας, η ταυτότητά της θα αναγνωριστεί με την μέθοδο του DNA.

Όπως μας αναφέρθηκε πρόκειται για αλλοδαπή γυναίκα από την Γερμανία, ηλικίας 60 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE