Στην πρώτη ομάδα η 13χρονη Μαρία Ζαμανή – «Όνειρο μου να παίξω με το τριφύλλι στο στήθος»

Στην πρώτη ομάδα η 13χρονη Μαρία Ζαμανή – «Όνειρο μου να παίξω με το τριφύλλι στο στήθος»

Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει πως η 13χρονη μέσος, Μαρία Ζαμανή, προωθείται στην πρώτη ομάδα και θα αποτελεί μέλος του φετινού ρόστερ της ομάδας μας.

Αναλυτικά:

Η Μαρία ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά της βήματα από τις ακαδημίες της Αναγέννησης Λυθροδόντα σε ηλικία 8 χρονών και το 2016 εντάχθηκε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κοριτσιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και συμμετείχε στην ομάδα U12. Τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, καθώς και η συνεχής βελτίωση που σημειώνει, αποδεικνύουν ότι μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση για το παρόν και το μέλλον . Επίσης, θα αγωνίζεται και στην ομάδα U15 της Ακαδημίας Κοριτσιών.

Με αυτή την κίνηση η ΟΜΟΝΟΙΑ αποδεικνύει ακόμη μία φορά την πρόθεση της για επένδυση σε νεαρές ταλαντούχες ποδοσφαιρίστριες και ταυτόχρονα την στήριξη προς την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Τμήματος.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι τιμή μου που με επέλεξαν από την ακαδημία της γυναικείας ομάδας για να συμμετάσχω στην πρώτη ομάδα. Το όνειρο μου από πολύ μικρή είναι να παίξω με το τριφύλλι στο στήθος. Από τις πρώτες μέρες οι συμπαίκτριες μου με έκαναν να νιώσω ότι είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι εξαιρετικό και θα ήθελα να ευχαριστήσω την επιτροπή της γυναικείας ομάδας και φυσικά το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της» ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η Μαρία Ζαμανή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.