Η κάμερα ασφαλείας της φυλακής έβγαλε λαβράκι για τον παράνομο δεσμό

Η κάμερα ασφαλείας της φυλακής έβγαλε λαβράκι για τον παράνομο δεσμό

«Ερωτοχτυπημένη» δήλωσε η δασκάλα στο δικαστήριο πριν ακούσει την ετυμηγορία που θα τη στείλει για δύο χρόνια στη φυλακή, από την άλλη πλευρά του φάσματος αυτή τη φορά.

Η Samantha Drinkwater καταδικάστηκε επειδή συνευρέθηκε ερωτικά με καταδικασμένο δολοφόνο και του παρείχε αρκετές εκδουλεύσεις. Έφερνε παράνομα στη φυλακή κάνναβη για τον καλό της, τόνους πορνογραφίας, κινητά τηλέφωνα και ό,τι λαχταρούσε η καρδιά του.

Η 49χρονη εργαζόταν στην εκπαιδευτική υπηρεσία του σωφρονιστικού συστήματος της Αγγλίας και υπηρετούσε στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Whitemoor στο Κεϊμπριτζσάιρ, όπου και ερωτεύτηκε παράφορα όπως είπε τον τρόφιμο Michael Gregory, μέλος συμμορίας που εκτίει ισόβια για τον φόνο δύο έφηβων κοριτσιών το 2005.

Στο σπίτι της βρέθηκε και το ημερολόγιό της, όπου καταγράφει λεπτομερώς τη σχέση τους, αλλά και αναρίθμητα γραπτά μηνύματα στα κινητά και των δυο τους. Ο δικαστής Matthew Lowe της είπε μάλιστα χαρακτηριστικά πως συμπεριφέρθηκε «σαν ερωτοχτυπημένος έφηβος», τονίζοντας πως η συμπεριφορά της έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια της φυλακής.

Παρά το γεγονός ότι οι Αρχές του σωφρονιστικού καταστήματος υποπτεύονταν την παράνομη σχέση από το 2014, μόλις πρόσφατα το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της φυλακής τούς τσάκωσε στα πράσα να κάνουν σεξ…

Από Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE