Μεγάλο ΠΛΗΓΜΑ για την Άιντραχτ με το… γιο πρώην τεχνικού του ΑΠΟΕΛ (Αντίπαλος Απόλλωνα)

Μεγάλο ΠΛΗΓΜΑ για την Άιντραχτ με το… γιο πρώην τεχνικού του ΑΠΟΕΛ (Αντίπαλος Απόλλωνα)

Τις υπηρεσίες του 24χρονου Πορτογάλου επιθετικού, Γκονσάλο Πασιένσια θα στερηθεί για τουλάχιστον 6 εβδομάδες η Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η Γερμανική ομάδα ανακοίνωσε πως ο Πασιένσια (γιος του πρώην τεχνικού του ΑΠΟΕΛ, Ντομίνγκος Πασιενσια), τραυματίστηκε στο γόνατο στην προπόνηση της Δευτέρας και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

Σε έξι εβδομάδες από σήμερα, στις 25 Οκτωβρίου είναι και ο πρώτος αγώνας του Απόλλωνα κόντρα στην Άιντραχτ και ο επόμενος μια εβδομάδα μετά, οπότε ο 24χρονος φορ δύσκολα θα προλάβει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη του σεζόν στην Άιντραχτ καθώς πήρε μεταγραφή από την Πόρτο το καλοκαίρι που μας πέρασε έναντι 2,7 εκατομμυρίων.

Εδώ η ανακοίνωση:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE