Γιατί δεν πάνε Γερμανία οι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ του Απόλλωνα…

Γιατί δεν πάνε Γερμανία οι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ του Απόλλωνα…

Με ανάρτηση τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο ΣΥ.ΦΙ Δυτικά Προάστια Απόλλων ΘΥΡΑ 1 θέλησε να ανακοινώσει τα ακόλουθα.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε τα μέλη μας οτι η οργανωμένη εκδρομή προς Φρανκφούρτη ακυρώθηκε λόγω υψηλών απαιτήσεων της αεροπορικής εταιρείας. Ενω είχαμε συμφωνήσει για το διήμερο και την τιμή μας άλλαξαν 2 φορές το πρόγραμμα των ημερών και το κόστος της πτήσης φτάνοντας το ποσό των 82 Χιλιαδων ευρώ. Ως εκ τουτου αντιλαμβανομαστε οτι δεν επιθυμούν την μετάβαση οργανωμένων για διάφορους λόγους. Καλούμε άπαντες να βρουν τον τρόπο και να βρεθούν μαζί μας μαζικά και οργανωμένα στην πόλη της Φρανκφούρτης. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να αποφευχθούν τυχόν προκλήσεις.

Τα λεμε στα πεταλα της Ευρώπης στον παλμό της Θύρα 1.

Υ. Γ.1. Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη

Υ. Γ. 2. Ούτε ένας αυθεντικός ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ στο γήπεδο με την Παφο»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE