ΚΥΠΡΟΣ: Ανύπαρκτος ο σεισμός στο νησί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ανύπαρκτος ο σεισμός στο νησί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επιφανειακός σεισμός καταγράφηκε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Τετάρτης 12/09.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε γύρω στις 09:30 το πρωί της Τετάρτης 12/09.

Όπως φαίνεται και στο σχεδιάγραμμα, ο σεισμός σημειώθηκε σε εστιακό βάθος 60 χιλιομέτρων, στον κόλπο της Αττάλειας, 224 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πρωτεύουσας της Κύπρου.

Ο σεισμός έγινε αισθητός μόνο σε πολύ υψηλά κτήρια του νησιού και χωρίς να προκαλέσει ανησυχία. Ήταν, με λίγα λόγια, ανεπαίσθητος.

Δείτε τη φωτογραφία: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE