ΚΥΠΡΟΣ: Ανύπαρκτος ο σεισμός στο νησί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ανύπαρκτος ο σεισμός στο νησί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επιφανειακός σεισμός καταγράφηκε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Τετάρτης 12/09.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε γύρω στις 09:30 το πρωί της Τετάρτης 12/09.

Όπως φαίνεται και στο σχεδιάγραμμα, ο σεισμός σημειώθηκε σε εστιακό βάθος 60 χιλιομέτρων, στον κόλπο της Αττάλειας, 224 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πρωτεύουσας της Κύπρου.

Ο σεισμός έγινε αισθητός μόνο σε πολύ υψηλά κτήρια του νησιού και χωρίς να προκαλέσει ανησυχία. Ήταν, με λίγα λόγια, ανεπαίσθητος.

Δείτε τη φωτογραφία: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE