Στη Γαλλία ο Πρόδρομος Προδρόμου

Στη Γαλλία ο Πρόδρομος Προδρόμου

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου αναχώρησε την Τετάρτη 12/09 για το Παρίσι, όπου την Πέμπτη 13/09 θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει η Ένωση Κυπρίων Γαλλίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Προδρόμου θα είναι ο κύριος ομιλητής στην εκδήλωση της Ένωσης Κυπρίων Γαλλίας που θα πραγματοποιηθεί τις 13 Σεπτεμβρίου, το βράδυ, στο Σπίτι της Ελλάδας, στην παρουσία διακεκριμένων προσωπικοτήτων της κυπριακής κοινότητας και της Γαλλίας.

Θέμα της ομιλίας του Κυβερνητικού Εκπροσώπου θα είναι οι πρόσφατες εξελίξεις στο Κυπριακό και οι προοπτικές επίλυσής του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE