LIFESTYLE

Ισχυρή η αντίπαλος της Ευριπίδου – Σχεδόν τριπλάσια νούμερα στα νεανικά κοινά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ισχυρή η αντίπαλος της Ευριπίδου – Σχεδόν τριπλάσια νούμερα στα νεανικά κοινά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όποιος τα έβαλε μαζί της κατατροπώθηκε και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου με την ομάδα της δυστυχώς έχουν έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο.

Ο λόγος γίνεται για την επανάληψη. Και συγκεκριμένα την επανάληψη της σειράς του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης». Η ώρα 14:00 στο κανάλι του Στροβόλου ξεκινά η επανάληψη της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης», την οποία ο ΑΝΤ1 προβάλει σε Κύπρο και Ελλάδα ανελλιπώς, χειμώνα και καλοκαίρι.

Και μπορεί η εκπομπή «Όλα Καλά» και η επανάληψη της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» στο γενικό σύνολο να ακολουθούν μια αντίστροφη πορεία, με την εκπομπή του ΣΙΓΜΑ να ξεκινά η ώρα 14:00 από το 13,2% και να ολοκληρώνεται στο 13,7 ενώ η non stop διαμάχη του Κωνσταντίνου Κατακουζινού και της γκαρσόνας να αρχίζει με ένα ποσοστό της τάξεως του 12,9% και στις 14:50 που ολοκληρώνεται το επεισόδιο είναι στο 21,2%.

Όμως στα δυναμικά κοινά τα πράγματα δείχνουν ότι ο Κύπριος λατρεύει να παρακολουθεί την σειρά του ΑΝΤ1 που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1998.

Όπως θα δείτε και στον πίνακα της Nielsen, η ώρα 2:00, η εκπομπή "Όλα Καλά" έγραφε 11,2%, ενώ η επανάληψη της εκπομπής 'Κωνσταντίνου και Ελένης' 27,3%. Στις 14:50 που ολοκληρώνεται το επεισόδιο στον ΑΝΤ1 το κανάλι του Παρισσινού σημειώνε 11,3% και το κανάλι του Στροβόλου 32,7%. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στη συνεργασία Κράτους με ΚΙΤΙΟΝ για μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας

Τροχαίο στη Λάρνακα: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Κάποιες εταιρείες δεν παρέχουν την εγγύηση των εφτά χρόνων λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Μονή Αββακούμ: Απαντούν οι δικηγόροι των μοναχών στον Αρχιεπίσκοπο – Τα 20 σημεία για το καταστατικό της Εκκλησίας

Ληστές σκότωσαν γνωστό 38χρονο ηθοποιό - Συγκλονισμός στα διεθνή ΜΜΕ



Πρόεδρος ΕΒΕΛ Λάρνακας στο «T»: Υπάρχει ενδιαφέρον και από Κύπριους επιχειρηματίες για το λιμάνι και τη μαρίνα -  Έγιναν λάθη

Πρόεδρος ΕΒΕΛ Λάρνακας στο «T»: Υπάρχει ενδιαφέρον και από Κύπριους επιχειρηματίες για το λιμάνι και τη μαρίνα - Έγιναν λάθη

«Δεν είναι το τέλος του κόσμου» δηλώνει στο «T» ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ Λάρνακας Νάκης Αντωνίου κληθείς να σχολιάσει τη διακοπή της σύμβασης με την Kition Ocean Holdings.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top