Ισχυρή η αντίπαλος της Ευριπίδου – Σχεδόν τριπλάσια νούμερα στα νεανικά κοινά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ισχυρή η αντίπαλος της Ευριπίδου – Σχεδόν τριπλάσια νούμερα στα νεανικά κοινά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όποιος τα έβαλε μαζί της κατατροπώθηκε και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου με την ομάδα της δυστυχώς έχουν έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο.

Ο λόγος γίνεται για την επανάληψη. Και συγκεκριμένα την επανάληψη της σειράς του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης». Η ώρα 14:00 στο κανάλι του Στροβόλου ξεκινά η επανάληψη της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης», την οποία ο ΑΝΤ1 προβάλει σε Κύπρο και Ελλάδα ανελλιπώς, χειμώνα και καλοκαίρι.

Και μπορεί η εκπομπή «Όλα Καλά» και η επανάληψη της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» στο γενικό σύνολο να ακολουθούν μια αντίστροφη πορεία, με την εκπομπή του ΣΙΓΜΑ να ξεκινά η ώρα 14:00 από το 13,2% και να ολοκληρώνεται στο 13,7 ενώ η non stop διαμάχη του Κωνσταντίνου Κατακουζινού και της γκαρσόνας να αρχίζει με ένα ποσοστό της τάξεως του 12,9% και στις 14:50 που ολοκληρώνεται το επεισόδιο είναι στο 21,2%.

Όμως στα δυναμικά κοινά τα πράγματα δείχνουν ότι ο Κύπριος λατρεύει να παρακολουθεί την σειρά του ΑΝΤ1 που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1998.

Όπως θα δείτε και στον πίνακα της Nielsen, η ώρα 2:00, η εκπομπή "Όλα Καλά" έγραφε 11,2%, ενώ η επανάληψη της εκπομπής 'Κωνσταντίνου και Ελένης' 27,3%. Στις 14:50 που ολοκληρώνεται το επεισόδιο στον ΑΝΤ1 το κανάλι του Παρισσινού σημειώνε 11,3% και το κανάλι του Στροβόλου 32,7%. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE