ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Βιβλία του Γκιουλέν 'έκαψαν' τρία άτομα

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Βιβλία του Γκιουλέν 'έκαψαν' τρία άτομα

Τρία άτομα συνέλαβε η «αστυνομία» του ψευδοκράτους στην κατεχόμενη Κερύνεια με την κατηγορία ότι είναι μέλη της οργάνωσης του Φεντουλάχ Γκιουλέν, ΦΕΤΟ, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο.

Όπως αναφέρεται, η «αστυνομία» εντόπισε μετά από πληροφορίες στο σπίτι του ενός υπόπτου βιβλία του Γκιουλέν και οπτικοακουστικό υλικό με την προπαγάνδα της ΦΕΤΟ.
 
Οι ύποπτοι, κατά την προσαγωγή τους στο «δικαστήριο» στην κατεχόμενα, δήλωσαν ότι είναι αθώοι και ότι τα βιβλία που βρέθηκαν στην κατοχή τους κάποιος τα πέταξε στην αυλή της οικίας τους και δεν τους ανήκουν.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.