ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Έχουν κρυμμένο άσο στο μανίκι τους» οι εκπαιδευτικές οργανώσεις

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Έχουν κρυμμένο άσο στο μανίκι τους» οι εκπαιδευτικές οργανώσεις

Κρίσιμη θεωρείται η Τετάρτη (12/9) για τη δημόσια παιδεία μετά την απόρριψη από την Διυπουργική Επιτροπή της θέσης των εκπαιδευτικών οργανώσεων για έξοδο από την κρίση στο χώρο της δημόσιας εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ ετοιμάζονται για δυναμικά μέτρα συμπεριλαμβανομένων και των απεργιακών. Για το πότε θα εφαρμοστούν απεργιακά, ή/και άλλα μέτρα είναι κάτι το οποίο θα αποφασιστεί κατά τη σημερινή κοινή συνεδρία των οργανώσεων.

Στις 17:00 συνέρχονται σε ξεχωριστές συνεδρίες τα Κεντρικά Διοικητικά Συμβούλια (ΚΔΣ) των τριών εκπαιδευτικών οργανώσεων για να αξιολογήσουν τις τελευταίες εξελίξεις και να λάβουν τις αποφάσεις τους, και στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρία των Κεντρικών Διοικητικών Συμβουλίων των οργανώσεων, όπου και θα παρθούν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις τους.

Η ακριβής ώρα της κοινής συνεδρίας των τριών εκπαιδευτικών οργανώσεων θα εξαρτηθεί από το χρόνο που χρειάζεται κάθε οργάνωση με τα συλλογικά της όργανα για να ολοκληρώσει της εσωτερικές διαδικασίες της.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.