Αγώνας στο Τσίρειο Στάδιο χωρίς Κάρτα Φιλάθλου – Η κίνηση προς τις διοικήσεις Απόλλωνα, ΑΕΛ και Άρη

Αγώνας στο Τσίρειο Στάδιο χωρίς Κάρτα Φιλάθλου – Η κίνηση προς τις διοικήσεις Απόλλωνα, ΑΕΛ και Άρη

Σήμερα και ώρα 16:30 στο Τσίρειο Στάδιο θα διεξαχθεί ο Ευρωπαϊκός αγώνας της πρωταθλήτριας Κύπρου στο γυναικείο ποδόσφαιρο, Barcelona FA, για τη φάση των 32 του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών.

Διαβάστε: 

Το πρώτο από τα δύο ΙΣΤΟΡΙΚΑ ραντεβού της πρωταθλήτριας Κύπρου στο Τσάμπιονς Λιγκ

Από τη στιγμή που το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 δεν έχει ξεκινήσει στην Κύπρο, έτσι έγινε η επίσημη ενημέρωση ότι δεν θα ισχύει η Κάρτα Φιλάθλου στον απογευματινό αγώνα.

Η διοίκηση της Barcelona FA Women προχώρησε, μάλιστα, και έδωσε και προσκλήσεις VIP στις διοικήσεις των τριών μεγάλων συλλόγων της Λεμεσού, που χρησιμοποιούν ως έδρα εδώ και χρόνια το Τσίρειο Στάδιο.  Απόλλωνας, ΑΕΛ και Άρης αποδέχθηκαν αυτές τις προσκλήσεις και ευχήθηκαν τα καλύτερα στη γυναικεία ομάδα και γιατί όχι να μην γράψει ιστορία και να γίνει η πρώτη Κυπριακή ομάδα στο γυναικείο ποδόσφαιρο που θα βρεθεί στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών.

Να σημειωθεί ότι ο σημερινός αγώνας είναι ο πρώτος από τους δυο που είναι για τη φάση των 32 της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης απέναντι στη Glasgow City με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη σε δυο βδομάδες στη Σκωτία.  Η είσοδος για το σημερινό παιχνίδι στις κερκίδες του Τσιρείου Σταδίου είναι δωρεάν.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE