Υπόθεση «Σάντυ»: Μηνύματα μέσω Google Translate και παραδοχή για «στημένες» καταγγελίες
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι έρευνες για την υπόθεση της «Σάντυ», με τις τελευταίες αποκαλύψεις να κλονίζουν την αξιοπιστία των καταγγελιών.

Ο λόγος για τους δυο ιερείς που λειτουργούν στην Παναγία Χρυσοσπηλιώτισσας, τον πάτερ Χαράλαμπο και τον πάτερ Ανδρέα.
Μετά το πρώτο «κτύπημα» των ληστών στον χώρο της εκκλησίας το πρωί της Τετάρτης (12/09), ακολούθησε και δεύτερο περιστατικό. Οι θρασύτατοι δράστες επανήλθαν γύρω στις 14:00 το μεσημέρι για να πραγματοποιήσουν και δεύτερη ληστεία.
Οι δυο πατέρες, ωστόσο, παρακολουθούσαν τις κινήσεις των δραστών του αδικήματος μέσω κλειστού κυκλώματος. Έτσι, όταν οι ληστές έφυγαν από το σημείο, τους καταδίωξαν με το αυτοκίνητο.
Τη στιγμή που οι δυο ιερείς ακολουθούσαν το όχημα των ληστών, επικοινώνησαν με την Αστυνομία, για να συντονιστούν οι ενέργειές τους και να καταστεί εφικτή η σύλληψη των παρανόμων. Όπερ και εγένετο.
Τελικά, η Αστυνομία ανέκοψε τους δράστες σε περιοχή της Κάτω Λακατάμιας, όπου και συνελήφθησαν οι δράστες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ένας εκ των δυο ληστών επιχείρησε να επιτεθεί στους ιερείς, σε κάποια στιγμή του περιπετειώδους περιστατικού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Έκλεψαν την Παναγία Χρυσοσπηλιώτισσα – Αναγνωρίζονται οι δράστες
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




