Ε/κ περιουσία πωλείται στα κατεχόμενα - «Ποιού την περιουσία σε ποιόν την πουλάς»

Ε/κ περιουσία πωλείται στα κατεχόμενα - «Ποιού την περιουσία σε ποιόν την πουλάς»

Τεμάχιο 20 στρεμμάτων πωλείται στον κατεχόμενο Άγιο Αμβρόσιο, γράφει η «Αφρίκα».

Με τίτλο «Ποιού την περιουσία σε ποιόν την πουλάς;» η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Αφρίκα» προβάλλει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο φωτογραφία που παρουσιάζει μια ταμπέλα σε τεμάχιο στον κατεχόμενο Άγιο Αμβρόσιο στην επαρχία Κερυνείας, στην οποία αναγράφεται ότι πωλείται τεμάχιο 20 στρεμμάτων ενώ δίνεται και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι το εν λόγω τεμάχιο πωλείται για δύο εκατομμύρια στερλίνες ενώ ο αρθρογράφος Σενέρ Λεβέντ, διερωτάται ποιος είναι αυτός που πουλά παράνομα ξένη περιουσία (περιουσία Ελληνοκυπρίων) και υπενθυμίζει ότι πριν από λίγα χρόνια τέθηκε προς πώληση τεμάχιο 27 στρεμμάτων στον Άγιο Αμβρόσιο από ένα Τούρκο έποικο και πωλήθηκε παράνομα για 800 χιλιάδες στερλίνες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.