ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Στα άκρα εκπαιδευτικοί και Κυβέρνηση– «Στα δικαστήρια θα κριθεί η παρανομία»

ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Στα άκρα εκπαιδευτικοί και Κυβέρνηση– «Στα δικαστήρια θα κριθεί η παρανομία»

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Φίλιος Φυλακτού, δήλωσε ότι οι εκπαιδευτικοί είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε νομική καταγγελία εναντίον της Κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (13/9) στο ραδιόφωνο του «Πολίτη», ο κ. Φυλακτού είπε ότι «στο δικαστήριο θα κριθεί η παρανομία της Κυβέρνησης», σχετικά με το θέμα της γενικότερης απαξίωσης του θεσμοθετημένου διαλόγου.

Όπως δήλωσε ο κ. Φυλακτού, «Δεν έγινε πραγματικός διάλογος στις 4 Ιουνίου, όταν αποφασίστηκαν τα μέτρα για την Εκπαίδευση από το Υπουργικό Συμβούλιο», ενώ μάλιστα υποστήριξε ότι η Κυβέρνηση προσπάθησε να παγιδεύσει τους εκπαιδευτικούς.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔ, σημείωσε ότι η Κυβέρνηση προσπαθεί να στρέψει την κοινή γνώμη εναντίον των εκπαιδευτικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.