Στην Αρμενία για την Σύνοδο Πολιτικής Κοινότητας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας που πραγματοποιείται - σήμερα - στην Αρμενία, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (13/9) στο ραδιόφωνο του «Πολίτη», ο κ. Φυλακτού είπε ότι «στο δικαστήριο θα κριθεί η παρανομία της Κυβέρνησης», σχετικά με το θέμα της γενικότερης απαξίωσης του θεσμοθετημένου διαλόγου.
Όπως δήλωσε ο κ. Φυλακτού, «Δεν έγινε πραγματικός διάλογος στις 4 Ιουνίου, όταν αποφασίστηκαν τα μέτρα για την Εκπαίδευση από το Υπουργικό Συμβούλιο», ενώ μάλιστα υποστήριξε ότι η Κυβέρνηση προσπάθησε να παγιδεύσει τους εκπαιδευτικούς.
Επίσης, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔ, σημείωσε ότι η Κυβέρνηση προσπαθεί να στρέψει την κοινή γνώμη εναντίον των εκπαιδευτικών.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




