ΚΥΠΡΟΣ: 50χρονη έδωσε σχεδόν 8 χιλ. ευρώ για εξωσωματική –Περιμένει τέσσερα παιδιά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: 50χρονη έδωσε σχεδόν 8 χιλ. ευρώ για εξωσωματική –Περιμένει τέσσερα παιδιά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η 50χρονη είναι ήδη μητέρα τριών παιδιών και έχει αποκτήσει οκτώ εγγόνια…

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «The Sun», αναφέρεται σε 50χρονη γυναίκα από το Λονδίνο, η οποία ταξίδεψε στην Κύπρο για να κάνει εξωσωματική, προκειμένου να αποκτήσει παιδιά με τον νυν σύζυγό της.

Μάλιστα, αναφέρει ότι πλήρωσε το ποσό των 7 χιλιάδων αγγλικών λιρών (7849.37 ευρώ).

Όπως αναφέρεται, η 50χρονη έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της που χώρισαν το 2003, τρία παιδιά τα οποία είναι ηλικίας 32,31 και 22 ετών. Απέκτησε ήδη και οκτώ εγγόνια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο παρελθόν η 50χρονη Tracey, είχε μείνει έγκυος με τον νυν σύζυγό της, ωστόσο προχώρησε σε έκτρωση λόγω του ότι πίστευαν ότι δεν ήταν η σωστή περίοδος για να αποκτήσει παιδί μαζί του, αφού ήταν μόλις ένα χρόνο μαζί.

Τώρα, με την διαδικασία της γονιμοποίησης, περιμένει τέσσερα παιδιά, εκ των οποίων τα τρία θα είναι κορίτσια και το άλλο αγόρι.

Σημειώνεται ότι η Tracey έχει προγραμματισμένη καισαρική τομή στις 32 εβδομάδες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Tracey, θα γίνει η γηραιότερη μητέρα, στην Μεγάλη Βρετανία.

Πάντως, η Tracey, σε δηλώσεις της αναφέρει ότι δεν την ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος και πως η ίδια, ούτε φαίνεται, ούτε νιώθει 50 ετών! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.