ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητούνται 39χρονος και 27χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητούνται 39χρονος και 27χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί τους ALEKSANDRE MIKHELIDZE, (φωτογραφία με αρ. 1) 39 ετών από τη Γεωργία, και GIVI KUTCHASHVILI, (φωτογραφία αρ. 2) 27 ετών, επίσης από τη Γεωργία.

Εναντίον τους διερευνώνται υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2017 – 2018 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν, ως αποτέλεσμα σχετικής πρωτοβουλίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, αμέσως μετά τα αποτελέσματα της διαδικασίας ψηφοφορίας στις κατεχόμενες περιοχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE