Ο Μίμης Πλέσσας έπεσε στη σκηνή - Επί ποδός Χατζηνάσιος και Θεοφάνους - VIDEO

Ο Μίμης Πλέσσας έπεσε στη σκηνή - Επί ποδός Χατζηνάσιος και Θεοφάνους - VIDEO

Μία μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία δόθηκε την Τετάρτη, 12/9, στο Ηρώδειο με τους Μίμη Πλέσσα, Γιώργο Χατζηνάσιο και Γιώργο Θεοφάνους.

H βραδιά στο Ηρώδειο ξεκίνησε με ένα απρόοπτο στη μεγάλη συναυλία της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», με τους Μίμη ΠλέσσαΓιώργο Χατζηνάσιο και Γιώργο Θεοφάνους.

Ο Μίμης Πλέσσας κατά την είσοδο των τριών μουσικοσυνθετών στην σκηνή παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στη σκηνή.

Οι θεατές λαχτάρησαν για λίγο, αλλά με τη βοήθεια του Χατζηνάσιου και του Θεοφάνους, ο μουσικοσυνθέτης σηκώθηκε και το κοινό καταχειροκρότησε και τους τρεις.

Ο Γιώργος Θεοφάνους καθησύχασε το κοινό που έμεινε να βλέπει το όλο σκηνικό με ένα νεύμα του χεριού του.

Ο Μίμης Πλέσσας ξαναστάθηκε στα πόδια και έδωσε μια καταπληκτική παράσταση.  

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από την εν λόγω υπέροχη βραδιά στο video του zappitgr:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE