«Την έπνιξαν και την πέταξαν ημίγυμνη σε βουνοπλαγιά» - Το αποτρόπαιο έγκλημα της Λεμεσού

«Την έπνιξαν και την πέταξαν ημίγυμνη σε βουνοπλαγιά» - Το αποτρόπαιο έγκλημα της Λεμεσού

Στις 13 Φεβρουαρίου 1994, δύο κυνηγοί που περιπλανιούνταν στις βουνοπλαγιές της επαρχίας Λεμεσού, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σαδιστικά, αποτρόπαιο θέαμα.

Μία νεαρή γυναίκα κείτονταν μπροστά τους μπρούμυτα, ημίγυμνη και εμφανώς κακοποιημένη.

Οι δύο άντρες τα ‘χασαν και ειδοποίησαν απευθείας την αστυνομία.

Πρόκειτο για τη 18χρονη Στάλω Ιωάννου, που τέσσερις μέρες πριν οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της.

Μία νέα γεμάτη όνειρα

Η Στάλω, δεν ήταν τίποτα διαφορετικό από κάθε κορίτσι της ηλικίας της. Μόλις είχε αποφοιτήσει και εργαζόταν στην υπεραγορά «Σοφοκλέους» στο Ζακάκι ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούσε μαθήματα στην Ξενοδοχειακή Σχολή Λεμεσού.

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE