ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 38χρονη εργοδότης - Το θύμα μεταφέρθηκε σε καταφύγιο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 38χρονη εργοδότης - Το θύμα μεταφέρθηκε σε καταφύγιο

Υπό τετραήμερη κράτηση τέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/9) η 38χρονη ιδιοκτήτρια μπυραρίας που συνελήφθη στη Λεμεσό έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση που διενεργήθηκε το πρωί από την αστυνομία.

Φέρεται να εκπόρνευε τις γυναίκες υπαλλήλους της.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, η ύποπτη, συνελήφθη μετά από πληροφορία ότι στο εν λόγω υποστατικό γινόταν πορνεία.

«Μέλη της αστυνομίας επέδραμαν στην μπυραρία που διατηρεί η 38χρονη στην περιοχή του παλιού λιμανιού. Την ώρα εκείνη στην μπυραρία βρισκόταν μόνο η ύποπτη και πελάτης. Η ύποπτη συνελήφθη και ανακρινόμενη δίνει κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται» ανέφερε ο κ. Σωτηριάδης.

Όπως είπε, θύμα της 38χρονης φέρεται να είναι συνομήλική της από χώρα της Κεντρικής Ασίας η οποία όπως διαπιστώθηκε εργαζόταν παράνομα στην Κύπρο, «έτσι η συλληφθείσα είναι ύποπτη για εκμετάλλευσης ενήλικου προσώπου στην εργασία και παράνομη εργοδότηση και έχει τεθεί υπό τετραήμερη κράτηση».

Το θύμα έχει ήδη μεταφερθεί σε καταφύγιο για θύματα εμπορίας προσώπων με σκοπό την προστασία της από τις υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας.

Η Αστυνομία αναμένεται να λάβει καταθέσεις τόσο από πελάτες όσο και από άλλες υπαλλήλους της 38χρονης ενώ διερευνάται το ενδεχόμενο η νεαρή κοπέλα να μην είναι το μοναδικό θύμα της.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE