Ε. Χαραλαμπίδου: «Κροκοδείλια δάκρυα από Προεδρικό – Έξι οι αποφυλακίσεις παιδεραστών» - VIDEO

Ε. Χαραλαμπίδου: «Κροκοδείλια δάκρυα από Προεδρικό – Έξι οι αποφυλακίσεις παιδεραστών» - VIDEO

«Κροκοδείλια δάκρυα» χαρακτήρισε η Βουλευτής του ΑΚΕΛ, την ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, σχετικά με την αποφυλάκιση παιδεραστή, ενώ αποκάλυψε ότι από τον Ιανουάριο του 2018, έλαβαν προεδρική χάρη συνολικά έξι πρόσωπα που κακοποίησαν σεξουαλικά, παιδιά!

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, καταγγέλλει δημόσια τις έξι αποφυλακίσεις παιδεραστών το 2018, ενώ ισχυρίζεται ότι έγιναν «κρυφά» τροποποιήσεις στο σύστημα, ώστε να οι παιδεραστές να μπορούν να δεχτούν προεδρική χάρη και να αποφυλακιστούν.

Αρχικά αναφέρθηκε σε δήλωση της Διευθύντριας των Φυλακών, Άννας Αριστοτέλους που έκανε τον Γεννάρη του 2018 όπου ανέφερε ότι: «Σε άτομα τα οποία κακοποίησαν παιδιά ή διέπραξαν σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος παιδιών και γι’ αυτόν τον λόγο έχουν καταδικασθεί, σε αυτούς δεν δίνεται προεδρική χάρη», και στην συνέχεια διερωτήθηκε πως από τότε μέχρι σήμερα, υιοθετήθηκαν κριτήρια, σύμφωνα με τα οποία αν κάποιος κακοποιήσει παιδί κάτω των 13 ετών, δεν δίνεται προεδρική χάρη, ενώ αν είναι άνω της συγκεκριμένη ηλικίας, μπορεί να αποφυλακιστεί.

«Ποιος υιοθέτησε αυτά τα κριτήρια», απόρησε η κα. Χαραλαμπίδου, ενώ διερωτήθηκε ακόμη αν ήθελαν να εξυπηρετήσουν άλλες καταστάσεις.

Πρόσθεσε ότι έστειλε ερώτημα στον υπουργό δικαιοσύνης, «Πως, γιατί και από ποιον υιοθετήθηκαν τέτοια κριτήρια», ενώ του ζήτησε επίσης να επιβεβαιώσει ή όχι την πληροφορία για την προεδρική χάρη που έλαβαν και οι άλλοι παιδεραστές.

Η κα. Χαραλαμπίδου, αναφέρθηκε και σε επώνυμο παιδεραστή που βρίσκεται εντός των Κεντρικών Φυλακών, ο οποίος πλέον με τις τροποποιήσεις μπορεί να επωφεληθεί της προεδρικής χάρης.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όσα κατήγγειλε η βουλευτής του ΑΚΕΛ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE